lördag 31 oktober 2009

My favorite thing about gummy bears is knowing that they can´t fight back when you bite their heads off.

Nu ska jag nog sätta mig framför teven och titta på några avsnitt av vänner med en smoothie i handen.

You should meet my girlfriend. I bet she could teach you how to be pretty.

Nu har jag hittat kameran.







Stickad kofta, två linnen (vitt och grönt), silverarmband från SNÖ, två filmer, bröllopsduellen och what happens in Vegas, VÄNNER - säsong 1 och 2, en bok med bra recept på smoothies och juicer (fina bilder!, varma moccavinterskor.
Great birthday.

I gotta feeling.

Jahopp. Då har man fyllt år igen. Jag är nu 13 år. Igår den 30 oktober klockan 14.46 blev jag officiellt 13 år. Grattis! :)

Mina födelsedagspresenter kommer på bild här på bloggen, jag måste bara hitta en kamera...

torsdag 29 oktober 2009

Striped.


Nu är jag hemkommen från Anette. Här kommer lite pics från mitt lilla äventyr. :)
GOLIAT.

På promenad.

Matlagning.

Morgonpromenad.

Jag testade tåstrumpor. :)

Jaktträning.
SALSA och GLIMMA.AGATHON.







GLIMMA.

Världens gulligaste, mjukaste charmtroll.

måndag 26 oktober 2009

I´m good, I´m gone.

Det är konstigt hur en planering kan förändras så snabbt.
Jag gick på promenad och fick ideén att överraska mamma på jobbet, så jag köpte med mig en kaffe latte till henne och gick dit. Sedan pratade vi om att det var tråkigt att vara ensam och då fick mamma ideén att hon skulle ringa faster Anette och kolla om hon, Conny och hundarna ville ha sällskap - av mig.
Det ville de gärna så, mamma och jag åker hem, jag packar och klockan halv sju ikväll ungefär kommer jag befinna mig i Haninge. Hos min underbara faster.

Här kommer lite bilder från min underbart sköna, ensamma promenad!


Nu måste jag åka. :)

There will always be a tomorrow.

Jag funderar på att ta en promenad, kanske med kameran. Gå ner till Vallentuna C och köpa nåt. :) Ja, det ska jag nog. Dags att gå och klä på mig ytterkläder så att jag inte FRYSER!

söndag 25 oktober 2009

Out of my mind.

Jag har ett dilemma.
Pappa och jag har fått en inbjudan att komma upp till våra vänner och sova där över helgen. Kruxet är att jag fyller år på fredagen, och kommer då inte få någon familjemiddag och jag kommer behöva spendera 5 timmar i en bil. Jag vet verekligen inte hur jag ska göra, för jag tycker att det är kul och vara med kompisar men jag tycker också att det är mysigt att vara hemma, äta en god middag omringad av min familj. Hur ska jag göra?

Meet me halfway.

Jag är 13 år (på fredag!) och lyssnar på U2 som är 50 och jag fullständigt, totalt gillar dom! Vad tycker ni? Gillar ni de? Jag gillar speciellt with or witout you och beutiful day.
Förövrigt idag så har jag varit hemma sedan fick jag idén att åka till mormor så det gjorde jag och hon bjöd på sushi-lunch. Väldigt, väldigt gott med tanke på att sushi faktiskt är min favoritmat! Mamma kom hem för 3-4 timmar sedan och vi har nu ätit gott och pratat, och nu sitter jag här och letar lite efter cavalier king charles spaniel-valpar. Mellan 6 500 - 13 000 kostar en valp. Dags att börja spara så kan jag köpa en hund om...få se nu...3 år!

Jag ska antingen ha en Blendheim eller en Black and Tan. Vad tycker ni?

Blenheim.


Black and Tan.


Vad tycker ni?

Always where I need to be.

Där sitter Sara, söta, lilla, rara underbara. Oskuldsfulla Sara, hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan.

lördag 24 oktober 2009

You look beautiful all of the time.

Jag har varit väldigt duktig idag! Jag har storstädat mitt rum från topp till tå så nu strålar det om det, praktiskt taget.:) Igår åkte min underbara älskade mor till Kalmar för att hälsa på hennes dotter Maria. Då blev det bara jag, papi och Anna kvar så vi köpte hummer, krabba och räkor och oj så gott det var!
Just nu sitter jag och lyssnar på The Kooks och pratar lite boytalk med Emilia. Jag har fått mycket gjort idag och klockan är bara halv fem... haha.

fredag 23 oktober 2009

Run to you.

Idag lärde lärare Robin, Louisa och mig att dansa jenka. :) Instruktioner;

Vänster fot fram, sätt i hälen och tillbaka. Sedan gör du det igen. När du gjort det två gånger byter du ben och gör samma sak.
Sedan hoppar du fram ett steg och tillbaka ett steg. Sedan hoppar du fram 3 steg. :D
Innan du testar, man blir beroende. det blev jag och Louisa iaf. Haha. Jag måste också tillägga att jag saknar min bästevän Matilda som befinner sig i Leksand och hon kommer hem på tisdag. Hur ska jag klara mig? Jag får helt enkelt dansa JENKA!
Här kommer en dans från ett proffs. Haha.



Om ni undrar vem som harklar sig så är det sjuka pappa.

torsdag 22 oktober 2009

One dream, one goal.

Nu har jag gjort alla mina läxor och tänkte belöna mig med lite dator-tid. :)
Igår skrev jag en 3-sidors-grej (uppstats?) om varför vi borde skaffa hund och vad jag skulle göra med den och gav en varsin till mamma och pappa (plus en på kylskåpet). Den skulle tro att den var i himlen. :)
Jag gick till mamma när hon hade läst klart och frågade om det var möjligt. Hon svarade;
- Jag ska tänka ordentligt på det.

Nu är det bara att vänta, antar jag...

onsdag 21 oktober 2009

I want to love you.

Just nu sitter jag och pratar lite med Matilda på MSN. Jag har precis tittat klart på One Tree Hill säsong 6 (love!). Så nu ska jag nog ta det lite lugnt med One Tree Hill-tittnigen. Men herregud, vem försöker jag lura? Självklart kan man inte ta en paus från ONE TREE HILL!

måndag 19 oktober 2009

Here you come again.

Hemma från mormor är jag nu. Vi har spenderat vår tid genom att spela kort. Ja, jag vann. Överlägset. Haha. Jag berättade för henne att jag hade fått alla rätt på kemiprovet och då belönade hon mig med lite naturgodis, mormor min. :)
Just nu sitter jag och fixar med bilder, från besöket hos min kära faster i Hudiksvall, min mail knasar sig, så jag får väl helt enkelt dränka mig i Coldlplay-musik. Åh, jobbigt...

söndag 18 oktober 2009

White shadows.







Finfint.

All I wanna say is that they don´t relly care about us.

Jag sitter och tittar på idol, men funderar på att gå och borsta tänderna. Ja, jag ska nog göra det. :) Idag kommer bilderna på mina CONVERSE! :)

Mamma;
- Ska vi ha glass till efterätt idag?
Jenny;
- Behöver du ens fråga?! ;P

lördag 17 oktober 2009

Short.

Nu kanske jag ska spela lite The Sims 3 och nörda mig. Japp, det ska jag. Ladda upp inför kvällen liksom. :)

Pick a spot, look at it. Now focus.

Idag vid ungefär sex-tiden så kommer min far, min mor och lilla jag åka mot den stora staden. Där ska vi äta god mat på en mysig restaurang, titta på en bio och ha det lite sådär småmysigt. Jättemysigt. :)
Anledningen till detta är att storasyster Maria ska ha lite kompisfest och självklart så vill hon inte ha föräldrarna eller lillasyster där, så då gör vi (mamma, pappa, jag) en ännu bättre fest, i STHLM!

P.S. i går kom pappa hem från SF och han hade en parfym till mamma, ett par converse till födelsedagsbarnet Maria och INGET till Anna eller mig. Sedan när vi stter och äter så ger pappa Maria presenten, och hon blir glad osv. Efter en halvtimme tar han fram två kartonger till med texten;
CONVERSE
Jag skriker öppnar min kartong, sätter på mig skorna, kramar pappa ordentligt och nu bor jag praktiskt taget i de.:)

fredag 16 oktober 2009

Get lucky.

När mamma hämtade upp mig från skolan berättade jag för henne att jag hade fått alla rätt(!) på del 1 av kemiprovet. Detta blev hon självklart väldigt stolt över och tyckte att det skulle firas med en mysig fika på Vallentuna Centrums mysigaste café. Vi åkte ner dit och fikade och pratade om allt möjligt.
Klockan slog dags-att-gå-slaget, så vi satte oss i bilen och åkte hem. Nu för ungefär 10 minuter sedan har min käre far kommit hem från Arlanda, han har varit i San Fransico den senaste veckan. Men nu är han hemma, kramarna har börjat och i kväll blir det en till fest för Maria som fyllde 21 igår, eftersom pappa inte kunde vara med igår!

torsdag 15 oktober 2009

Wake me up, before you go, go.

Klockan tjugo i elva går tåget från Vallentuna till Tibble. Det tåget ska jag och Matilda sitta på. Nu har jag gjort i ordning mig och ska nu spendera lite tid framför datan. :)

Vad tycks?

onsdag 14 oktober 2009

Beautiful world.

Idag i skolan frågade jag Matilda om vi skulle göra något, kanske ha en sleepover eftersom vi har studiedag imorgon(!). Hennes svar blev;
- Kan inte, jag ska vara med min mormor.

Då fick jag idén att själv gå till min mormor, som bor 100 m bort från min skola. Spendera lite kvalitetstid med henne. :) Idén blev till verklighet, så efter skolan gick jag till min underbara 81-åring, mormor.
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på Coldplay (såklart, daa,haha). Imorgon ska Matilda och jag åka till Täby C och möjligtvis fynda. Jag måste också påminna er om att min fina storasyster kommer hem för att fira sitt tjugoförsta år. Den femtonde oktober, damer och herrar, får min syster dricka sprit lagligt i U.S.A. Haha, hon fyller 21!


Här har ni huvudpersonerna i detta inlägg.:)

tisdag 13 oktober 2009

Shine on.


Nu efter en lång tids väntan har jag äntligen fått alla bilder samt videos från Em´s och min galna helg! Här kommer några smakprov. :)
Eftersom Em, herself, är för blyg för att vara med på bild, blev det tyvärr bara jag. Men fina blev de!

Because you live.


Nu är jag hemma från skolan men klockan fem ska jag befinna mig på Täby IP och titta när mina kära lagkamrater tränar. Hårt!
Jag tänkte gå och göra mig en smoothie, men min lilla mamma har inte handlat så jag får väl nöja mig med en mandarin till One Tree Hill-tittningen.

Time flyes.

Jag måste bara säga att idag (i morse) kom den första snön och nu har jag riktig vinterlängtan. Bussen går tio över så jag måste iväg.

måndag 12 oktober 2009

I´m 99% sure.

Jag funderar på att gå och lägga mig. Natta mig själv med ett avsnitt One Tree Hill?

Thank you for everything.

Vem älskar inte COLDPLAY?


Amsterdam - Coldplay

Today I found myself laughing.

När min käre vän Matilda och jag blev klara med alla läxor (dvs. spanska+engelska) så tittades det flitigt på One Tree Hill. Vi hann med ett avsnitt och ett ytterligare medan vi åt god mat, tacos. Smaskens. Klockan slog 18.40 och det var dags för Matilda att dra sig hem, för att sedan träna konståkning. :) Under denna dag, som jag inte var i skolan så var jag ju som sagt med Matilda. Vi kom hem, gjorde lite smoothie. Sedan när vi skulle diska mixern, kom vi på att om man häller i mycket diskmedel och vatten i mixern och sedan blandar så diskar den sig själv!"Det testar vi" sa vi så vi hällde i diskmedel och vatten och mixade, mixade mycket. Detta visade sig vara väldigt roligt, så vi gjorde det igen, och igen.

Mamma, jag lovar, köket är fläckfritt. Nu.

söndag 11 oktober 2009

Give it to me.

Klockan är tio och normalt sett brukar jag vara väldigt trött, och till och med sova, men inte idag tydligen. Idag är jag pigg, som tjottahejti!



And suddenly she was happy.


Addicted.

Nu har mamma och jag haft en rejäl pratstund från allt mellan himmel och jord. Vi satte oss ned för att äta en liten god sallad med kyckling och bulgur. Detta var ungefär vid klockslaget sju. Sedan - två och en halv timme senare - upptäcker vi att klockan har blivit halv tio och att det är dags att duka av. Jag antar att tiden verkligen flyger iväg när man har roligt. Tur att man kan njuta av den med en underbar person.

Sparks.

Jag listade ut det! Jag listade ut det!
Jag har listat ut hur ni läsare(och jag) kan kommentera min blogg! Instruktioner:

1. Klicka på 'kommentarer'.
2. Skriv kommentaren.
3. Det finns en liten ruta där det står 'välj profil', klicka på den och välj 'Namn/Webbadress', där skriver du ditt namn (och webbadress, om du vill).
4. Klicka på 'skicka kommentar'.
5. Klart!

Detta faktum gjorde mig väldigt glad, eftersom jag har försökt lista ut det i några veckor.

Loving you always.

Your love means everything.

jennylidman. säger:
idag lärde sig mormor hantera en data utan mus och spela harpan!

miamariamy säger:
ojdå, framsteg
jennylidman. säger:
o, ja.
Hon har också lärt sig att man faktiskt kan skumma mjölk, och att det är gott.
miamariamy säger:
tummen upp!
jennylidman. säger:
sedan åt hon vbk: s punchbollar som är 4 månader gamla, men hon sa, jag citerar:
- Titta, jag har inte exploderat.
hahah.
miamariamy säger:
Hahaha hon är go hon
jennylidman. säger:
jupp.
miamariamy säger:
Haha det där gjorde typ min dag.

Jag måste bara tillägga ett den här underbara mormorn är 81 år, och väldigt go och glad!

Sometimes.

Ibland kan en fika med mamma och mormor vara det enda man behöver för att få en riktig toppendag!

Because of the love you gave away.


Det är så mycket man kan göra och borde och vill. Och mitt i allt så ska man räcka till.

lördag 10 oktober 2009

Here comes the earings.



Thumb´s up!

To the bottom of my heart.

Dagen har spenderats i den stora staden med min mamma och min syster. Vi hade väldigt trevligt, vi gick på restaurang och shoppade. :) Jag köpte ett par örhängen och ett par jeans-leggings (för 100 kr!).




Tänk bort den trasiga datastolen, haha.