torsdag 30 september 2010

Det rinner ut i sanden.





Jag och min muskelamanda bakade ut min Herman-kaka idag. Det är typ en slags sockerkaka som man håller på och tillsätter grejer och rör om i tio dagar, och på den tionde dagen bakas den ut. Hahaha. Den andra satsen är i ugnen, ska bli spännande och se ur den smakar!
Men just nu sitter jag i mina myskläder - hela paketet, tofflor, mjukisar och myströja - och gör matte. BLÄ. Vi har diagnos imorgon. Ännu mer blä. Matte är helt enkelt tråkigt. Sicken tur att jag har mariekex till min hjälp då!

onsdag 29 september 2010

Min vän miss Håkanson.

Jag och Louisa sitter och chattar. Väldigt logisk och nödvändigt samtal. Vi pratar om nöff nöff, brum brum, blubb blubb, klurr klurr och brak brak. Sådant där som alla pratar om!

Bara för det snodde jag två gamla bilder från min vän.

Hold me close.



Herregud vad jag saknar sommaren!

Träningen gick bara bra. :)
Nu sitter jag och gör engelska läxan och chattar. Fast mest chattar. Typ ingen engelska. Men nu ska jag göra den faktiskt!

Start it up.

Om en fyrtiofem minuter ska jag vara på fotbollsplanen och träna i träningsvärk. Härligt!
Nu ska jag börja göra mig i ordning!

tisdag 28 september 2010

She spoke words of wisdom.

Man saknar ju inte Grekland. Nej, nej. Inte alls.

Jag håller på och funderar på hur jag ska göra min header, vilka bilder osv. Så det är ett working progress!
Matilda och jag har varit och gymmat hela eftermiddagen!
I tre timmar har vi kämpat och slitit. Jag kan meddela att jag sprang 5 km och körde 5 km crosstrainer (jag är bäst). Haha, sedan så gjorde jag 150 st dra-upp-benen-dra-ner-överkroppen-mag-träningsmaskin! Vet inte vad det heter, haha.
Sista timmen var vi med på ett pass faktiskt. ZUMBA heter det och det var sjukt kul! Man dansade och hade jättekul fast det var superbra träning!
Igår hade jag ju fys också, har träningsvärk och den blir ju inte precis bättre av att gymma i tre timmar. Hahah, jag undrar hur det kommer gå för mig på gjumpan klockan åtta imorgon bitti... och på fotbollsträningen. Åh maj gaad.

Mot bussen!


måndag 27 september 2010

Älskade ängel.

Pappa Päron måste förstöra fina bilden på mig och Mamma Mysig.
Hahahah, också är Mormor Marabou i bakrunden. Mormor Marabou älskar choklad, förstår ni. Därav hennes vackra namn. :)

Jag måste säga att det är väldigt roligt att några kommentarer har börjat komma nu. Keep up the good work! Det är såå mycket roligare för mig att blogga då. Och ju mer kommetarer ni ger mig desto mer inlägg ger jag er!
Och Sandra: Då ska jag ge er mycket variation av header!
Men dock kan det ibland vara så att headern inte förändras på ett tag, men det beror på läxor och prov. Min mening med det här inlägget var att jag verkligen uppskattar era kommentarer, så fortsätt! :) Nattinuffsan! Haha, jag älskar Bert.

I'm no superman.

Åh maj gaad.
Jag tappar bort min vattenflaska. Hittar den i skolan. Jag tappar bort den hemma. Hittar den, idag kan jag ju lägga till. Tar med den till träningen. Lägger den på planen. Tränar. Ska dricka vatten. Snackar med Ida. "Var din den röda?". Jag svarar "Ja". Ída garvar och säger att någon liten kille från Erikslund hade sprungit fram till henne och frågat om hon visste vems vattenflaska det var. Hon sa att hon inte visste. Lillkillen säger då: "Ok, men då tar jag den här. För att jag hade en röd".
WHATAF? Det stod ju liksom JENNY på den. Ah, småungar asså...
Annars är jag allmänt glad!

Förändring.

Tänk att för en stund sedan tog man på sig shorts och linne och det var för varmt. Nu drar jag på mig tofflor och fliece när jag ska kolla på tv. Jag tänder värmeljus och lägger mig under en filt. På natten kurar jag ihop mig under täcket som en räv - förut låg jag med bara lakan och var jättevarm. Och nu, nu ska jag träna. I underställ.

Let me know.

Då var det måndag igen då.
Om 1 timme och tjugo minuter ska jag sitta på bussen påväg mot skolan. Helgen går så sjukt fort!

söndag 26 september 2010

Du är rätt bra, Amanda Helgöstam.



Man kanske ska tänka på att säga nattinuffsan? Jag måste ju få min skönhetssömn - speciellt nu när jag ska få träffa min bästis imorgon!

Look for the girl with the broken smile.

Maroon 5 - She Will Be Loved.





Ingenting alls.

Jaha, då har man raderat sexhundra bilder bara sådär. Känns ju sådär lagom kul. Men no worries, det fylls på snart. :)
Förövrigt kan jag ju säga att Missy Higgins är bra. :)

Hjärter dams sista sång.

Alla mina designer. Ser ni vilken som är den första, haha?
Vilken tycker ni är finast?
Funderar lite på att göra om min header? Jag vet att jag inte haft den så länge, men det är ju kul att variera lite? Jag tycker om min header och sådär, det är mest för er läsare - som jag tycker är väldigt, väldigt tysta nuförtiden.

Let me be the person that I am.


Hahah, jag har just kollat på Parlamentet med syster min och papi. Det är ju sjukt kul asså! Idag blev min favorit Per Andersson när han körde tips från coachen och skulle vara instängd i en chilensk gruva! Hahaha, jag kissade nästan på mig!
God middag var det också ikäll. Mormor har ju varit här i princip hela dagen, från två och framåt. Dock är hon hemma nu - "i fattigdom och elände" som hon alltid säger.
Imorgon får jag träffa min älskade muskelamanda! :) STORT SMAJL.

Mina bästa vänner.

Milk & Cookies, Americone Dream, Key Lime Pie, Mud Pie, Vanilla Heath Bar Crunch, Marsha Marsha Marshmalllow, Peach Cobbler, Berry Berry Extraordinary, Sweet Cream & Cookies, Goodbye Yellow Brickle Road! Seriöst, hur många finns det?


















Ben & Jerrys in my heart.



Haha, jag och emilia sitter och chattar om vilken Ben & Jerry som är bäst. Vi kollar också på deras sida på nya smaker, hahah NÖRDAR.

Just breathe.

Klockan är halv ett och jag och pappa har redan tagit en promenad till centrum. Där inhandlades mat till kvällen - då mormor ska äta här.
Min mysiga mormor kommer redan klockan två, och då ska vi fika och spela kort! Trevlans! Men nu ska jag städa mitt rum inför den traditionella mormor-tittningen.

lördag 25 september 2010

Live in the moment.

Ååhh, Ben & Jerrys is the shit. Det plus friends. Ja. Så är det helt enkelt. Jag kan också meddela att mamma dammsuger just nu, klockan kvart över elva. Och pappa köpte hundshampoo på Lidl som han använder. Fast han vet inte att det är hundshampoo, så det gör det ju lite mindre galet. Men det är fortfarande ganska knäppt.

Ansiktsboken.

Jag och Louisa har tagg-krig på facebook. Dock vet jag inte om man kan kalla det krig. Skriva Underbar, Vacker, Söt, Världens finaste osv. KANSKE inte är krig. Men det är sanning. :)

Love is beautiful.

Det är ett år sedan Peter Stannek dog i cancer. Alla grät och vi kunde inte förstå att det var sant. Nu är han vår ängel, och vi kommer aldrig att glömma honom. Hoppas du mår bra där uppe i himlen. Peter är vår underbara ängel.
Vi saknar dig så mycket, Peter.

Världens finaste.

Älsklingar som jag får gosa med i november!

The games that play us.

Haha, jag sitter och chattar med Janine. Jag slog vad om att hon hade kollat på Ola i centrum idag.
"JAAAAAA JAG STOD LÄNGST FRAM"

Hahahaha, söta Janine
. Nu disskuterar vi viktigare saker. Typ vem som är snyggast i hela världen. Hon får gifta sig med Jesse McCartney så gifter jag mig med James Lafferty. :)

Höstlovet, som är om en månad - men den är redan planerad, haha!


  • Lördag. Födelsedagsfest. Japp. Trettionde oktober blir jag fjortis. :)

  • Måndag. Då åker jag till faster Anette och hundarna i fyra dagar.

  • Torsdag. Kommer hem.

  • Fredag. Då flyger jag till Kalmar. Då får jag träffa min älskade syster och mysa med henne hela helgen!

  • Söndag. Kommer hem från Kalmar.


    Det här är ju superbra! :)

I keep dancing on my own.

Då har man bokat in faster-besök på höstlovet! :)

Jag saknar dig. ♥


It's suppose to fix it.

Sitter och chattar med sjuklingen min på facebook. I tredje person. Jenny Lidman tycker det är roligt! Nu ska Jenny Lidman äta Ben & Jerrys och kolla på friends. Fast Jenny Lidman kanske ska chatta med Amanda Helgöstam/Muskelamanda en stund till. :)

O k e j.

Nu har jag arbetat och slitit klart för idag! Brabrabrabra. Jag har också hunnit åka ner en snabbis och köpt Ben & Jerrys Half Baked. Älska älska älska! Jag köpte två mangos också, för bara 15 kronor. Gott är det! Allt detta har gjorts idag, och klockan är bara tio över ett! :)

A ticket to the moon.

Det här är mitt femhundrade inlägg. Jag har haft bloggen i ett år nu, och jag har gjort femhundra inlägg. Tummen upp för det!

Dagen kommer att bestå av spade och jord. Mamma och pappa har satt mig i arbete - jag ska skyffla jord in i ett släp hela dagen och den jorden ska slängas på soptippen. Vilken lyckodag jag har idag!

Åh, jag vill vara i Grekland igen. Och INTE skyffla jord.

torsdag 23 september 2010

I can't tell if it's what you want.

Matilda och jag gick hem till mig efter skolan och kollade på the last song. Vi grät floder, asså. DEN FILMEN ÄR SÅ SJUKT BRA!
Eftermiddagsfilm blev till sleepover och sleepover. Nu har vi varit nere i centrum och köpt glass och frukt. Fast just nu skypar vi med varandra, hahaha.
Lånar en bild från Louisa. Hahaha, vi hade pjyamasparty ju. Kommer ni ihåg det? För typ ett år sedan, och vi hade jätteroligt! Alla ser typ efterblivna ut på bilden. Hahaha, speciellt Matilda! :D
Next - One Tree Hill.

onsdag 22 september 2010

CHECK


Bokstaven E för att det é religt!

Ne ske jeg keke neget, innen trenengen. Memi skjetser meg tell treningen. Pe med fetbellskleder ech sperka lete bell. :)

Minns mig tills dina andetag tar slut.


Den här Amanda Helgöstam är inte så dum hon. Faktum är att hon är helt jävla fantastisk. Hon finns liksom där när man behöver henne. I skratt och i tårar. Hon är en sådan vän man kan prata med. Om allt möjligt. Hon förstår och stödjer. Hennes armar är alltid öppna för en kram när man behöver en, och hon försvarar en om något händer. Det finns liksom inget dåligt med henne. Hon bara är sig själv och seglar in i ens hjärta. I mitt hjärta. Har man det svårt så finns hon där, hon skiter inte i det - hon tar hand om en istället. Amanda Helgöstam är en sådan där person som är svår att hitta, som en unik diamant. Men jag, jag har lyckats hitta min unika diamant.

tisdag 21 september 2010

A ticket to the moon.


Yihaaa! Äntligen klar med min... bokrecension, kan man väl kalla det på sätt och vis.

Inge sneekpeek här inte!

Nu blir det mys med mami och Anzo framför idol. Måste säga att jag inte varit så himlans involverad i årets omgång. Jag kan ju göra er glada genom att säga att bloggen går före, vilket den gör. Till exempel skriver jag ett inlägg nu, klockan 20.21 vilket betyder att idol har hållit på i tjugoen minuter och jag missar ännu mer bara för er skull. :)

Asså typ klar liksom.

Snart klar med VG/MVG-delen! Oh yes, that's right - jag hittade papperet! :)

Nu ska jag skynda mig till bussen!

Skulle jag passa i kort hår?

Jag vill känna mig såhär

men...
... jag känner mig såhär.

måndag 20 september 2010

My friend and the ink.

Åh, tänk när man var brun och sommarglad. Öland 2010.
Klockan är tjugo över nio och jag är klar - borstade gaddar och pyjamas på. Jag har kollat på när mitt kära lag spelade match mot Vallentunas elitlag och vi vann! STORT TUMMEN UPP FÖR DET! De var så duktiga, våra tjejer! Emelie blev hat-trick. Det gillar vi!
Nu är jag så trött att nu går jag och lägger mig, dock blir det något avsnitt av friends först. :)
Imorgon är det tisdag och jag ska göra massa läxor! Ser fram emot det något otroligt. H a h a.

Öppna ditt hjärta.

Om en några minuter ska jag bege mig mot bussen men jag vet inte vad jag har för ämne eller vart jag ska. Haha, men det löser sig nog.
Lookielookie, för dagen.

Sämst bildkvalité.

söndag 19 september 2010

Jag tycker om att kramas.

Jag har världens finaste mamma. Hon är helt underbar.
Nu är det såhär att jag inte hittar papperet där frågorna står till VG/MVG delen. Jag får väl helt enkelt titta på lite friends, oj vad jobbigt allt blev helt plötsligt!

Jag har ett äppelträd utanför mitt fönster.

Hemma från träningen nu. Oj, vad skönt det är att ta ett bad och bli varm i hela kroppen. :)
Jag kanske ska börja skriva lite smått på min VG/MVG-del på en bokrecension, kan man väl kalla det. Men först ska jag hämta en apelsin!

Jag skulle ge dig allting du pekar på.

Snodde en bild från Louisa. Finaste Matilda på bilden. :)
Filmen var helt fantastiskt jättebra! Mami och jag hade mysigt igår kväll med god mat och underbara pratstunder.
Jag rekommenderar the last song starkt.
Jag har aldrig gråtit så mycket sedan jag såg my sister's keeper (allt för min syster).
Båda filmerna rekommenderas! Nu är det bara dear John (måste absolut ses!) och Remember Me som ska ses, sedan får vi se vilka filmer jag kommer njuta av efter det!

lördag 18 september 2010

Listen up.

Ikväll är det myskväll med mami. Vi lagar mat just nu och sedan ska vi kolla på the last song på blueray faktiskt. :)
Vi sjöng med i Tony Irving-låten för en stund sen, haha jag älskar den!
Dagen har spenderats med Matilda och vi har faktiskt varit på trampolintävling. Vi kollade när de hoppade upp och ner, snurrade och voltade på studsmattorna. Det var ganska häftigt må jag säga!
Nu ska jag och min favorit i hela världen prata om allt mellan himmel och jord.

fredag 17 september 2010

Every step of the way.

Då var det helg igen! Jag tycker veckorna går så fasligt fort, fast iofs är det skönt men ändå. Jag har med mig lite jobb över helgen vilket verkligen är ett stort fet minus. Men what are you gonna do liksom. Nu ska jag chatta med min hemliga beundrare! :)

onsdag 15 september 2010

Johannes:

Ja, men det räknas ju fortfarande som inlägg. T.ex som den du kommenterade på, det är ju ett inlägg - fast inget inlägg med text, det är en bild med en låt. Jag räknar sådant som inlägg, men om du inte gör det så spelar inte det mig någon roll. Jag tycker det - så jag skriver det. Eftersom det här är min blogg - så får jag tycka och tänka precis som jag vill. :)
Men du har rätt, det är inte några stora inlägg med text - men det är ju ändå inlägg? De visar ju ändå att jag har skrivit något och att jag håller mig uppdaterad? Men hur det inlägget ser ut, spelar ju ingen som helst roll.

Stop and turn.

Oj, oj, oj - lite dålig uppdatering. Men jag har haft det lite stressigt.
Dagen började med att jogga i spåret i det svinregnigavädret. J ä t t e k u l.
Menmen, livet går vidare. Jag har jag kommit hem från träningen nu och är duschad. Ska nog locka håret lite ikväll också, så att det inte blir så jättemycket att göra imorn bitti. Det är ju nämligen skolfoto imorgon, när jag kommer hem kanske ni får en LOOKIE.
Nu äre mat!

söndag 12 september 2010

Under månen.

Snodde en bild från Johanna. :)
Hihi, sitter och spelar töntiga spel. Tummen upp för det!