måndag 28 februari 2011

Mysmåndag.

Det är inte sådär jättefint väder, kallt och ruggigt.. Men man kan faktiskt ta en promenad i det, om man har på sig varmt! Så det gjorde vi, mamma och jag tog Smulan på en promenad ner till centrum där vi fixade lite grejer på banken och hyrde två filmer. Om några minuter blir det smoothie och film med min underbara mamma. Hon är bra hon, min mamma.


Vad jag gör just nu? Fånar mig framför kameran och lite sådär.


Som så många gånger förut.

Warm whispers.


Bara för att jag gillar bilden, och för att texten skulle bli alldeles för tråkig utan någon.
Nu har vi haft elektriker här som har lagat mitt element i mitt rum! Skönt att faktiskt kunna sova där, utan att bli till is.
Jag gjorde superduper frukost! Två äggmackor med skinka och smoothie med någon blandning av papaya och mango. Mums! Ska nog göra ett glas till.. Hehe.. Men det är väldigt nyttigt! Och jag har bestämt mig för att bli mer sund än vad jag är. Äta rätt mat och röra på sig så att kroppen mår bra. Därför vill jag gärna ha gymkort, då jag tycker att fotbollsträning två gånger i veckan, nu under vintern, inte räcker. Och jag tror verkligen att jag kommer kunna utnyttja det! För att när jag väl bestämmer mig att t.ex slänga ut glassen och äta nyttigt och träna så att kroppen mår bra så har jag bestämt mig. Och då klarar jag det. Jag har haft godisförbud i nästan två år nu, och det går jättebra! Men det är också viktigt att man får unna sig något gott på helgerna, men kanske inte en stor skål chips och massor med glass. Jag äter aldrig chips nu för tiden, men glass tycker jag om!

söndag 27 februari 2011

Split my personality.

Jag vill lära mig HTML-koder, så man kan få bloggen precis på pricken som man vill. Är det svårt? Och hur fasen lär man sig det?

Sen vill jag lära mig photoshop också, men det är så galet mycket inställningar och grejer att jag inte förstår hur vissa faktiskt kan redigera bilder i det.
Men nu ska jag ut med Smoookie!

Här är en brud som är på Teneriffa, men jag är typ inte det.


Get ready to rumble.

Åh vad tråkigt att Hellner kom femma! Men han är så sjukt grym ändå! Femma bäst i världen liksom, grymt. Men pulsen gick snabbt när han var typ en millimeter från att gå om Northug (som ledde, för er som inte kollade på loppet). Jag och pappa skrek så högt att Smulan gick här ifrån, haha. Stackars Smulisen då..
Håller på och fixar med bloggen, kanske ser lite konstigt ut, but I'm workin' on it!
Skulle sitta fint med sommar nu, jag har bekantat mig nog med snön. (Och hej rufshår!)

Because you live and breath.

Det är ganska skönt att gå ut på morgonen. Få frisk luft liksom :) Och det är inte så många som är vakna vid åtta på en söndag, så det är lugnt och tyst ute.

Igår tog vi som sagt en promenad till mormor, superfint väder och jättemysigt att gå och prata med mamma! Och när vi kom till mormor bjöds det på snickers-glass! Åh det är så gott!
Vi bestämde nyss att vi kanske ska åka upp till Romme i veckan, bara en dag och åka lite skidor. Med mitt nya skid-set.. Hihi. Jag och pappa kanske ska testa mina skidor ner för vår lilla lilla slänt-backe idag, haha undra vad folk kommer tro..
En person jag saknar

lördag 26 februari 2011

Visst känns det fint att vara vid liv en dag till?


Vi tog en promenad till mormor idag. Där bjöds det på kaffe och bullar.



En energi för alla vägar som vi inte vandrat än.

Vilket superfint väder det har varit idag! Love it! Verkligen vårkänsla!
Dagen började med att jag, Anna och mamma åkte iväg till Barkaby Intersport och hämtade mina skidor (jiihoooo!!!!!!) och kollade runt lite på rean. Hittade en skitsnygg J.Lindeberg mössa, men den kostade 400 kr.. Så den köpte jag inte. Än. Hittade också ett jättefint J.Lindeberg pannband, för 120 kr. Men det köpte jag inte heller. Och jag har ingen skidjacka heller.. "/ Hittade en idag, skiiitsnygg lila jacka med vita detaljer - och den kostade inte mindre än 980 kr på rean.. Varför måste allt vara så dyrt?!

Men om jag inte hittar någon jacka, så ska jag ha typ mammas vindjacka med massa lager under.. Fast jag och mamma ska till XXL i Arninge imorgon, får se om vi hittar något där. Hoppas hoppas hoppas!

fredag 25 februari 2011

Just the way you are.

Jag har officiellt världens bästa pappa! Jag fick ju pjäxor + hjälm igår och idag kom han hem och sa: "Jo, juste. Jag köpte ett par skidor till dig idag" OMG! :D JAG ÄLSKAR MIN PAPPA! Ett par skidglasögon och en skidjacka på det, så blir jag proffigast i stan ;)

Nu ska jag och Linnea ut med Smulan :)
Jag håller på med designen lite, men hinner inte mer just nu. Ska fortsätta sen!

Smoothie ♥



I could really use a wish right now.


Röd/rosa ring och turkos ring - Bikbok

Klarblå/turkos ring med detaljer på sidan - Lindex
Mascara the FALSIES VOLUM' EXPRESS - H&M REA

Let's celebrate

att jag har sportloooooov! Å vad skönt! Och om tio minuter ungefär så kommer Smulan hit också, perfect :)

såhär pigg var jag imorse.. men nu är jag superglad! :D

torsdag 24 februari 2011

Get ready for this.


Bilderna tillägnade storasyster Maria, kolla vad lång ner jag kan komma med munnen! Är snart ikapp dig!

A, juste!
Friluftsdagen blev faktiskt riktigt rolig tillslut! Fast den började på IP med typ 50 pers med förfrusna fötter, men när vi väl började gå (och jag fick på mina snygga solbrillor!) så var det kul! Jag och amanda gick och pratade med några killar från sjuan, och amanda till och med utnyttjade vår Oliver! Han fick bära hennes väska till Molnby och hem igen.. Och jag och Erik gick runt och pratade om musik och min sång :) Han är så gullig - "vi borde definitivt uppträda tillsammans någon gång! OCH DU MÅSTE SÖKA TILL SÅNGSKOLA". Sjuorna är allt go'a :)
Hittar inte kamerasladden, men jag tog lite bilder igår, men inte alls många, men de kommer upp när jag hittar kamerasladden!

I wanna know your name.


Snygga brudar

Jag har världens bästa pappa! Vi åkte iväg till Intersport i Barkarby i jakt på lite skidgrejer inför Åre i mars. Det var rea där (det är rea på alla intersport) med 20%-50% och jag hittade både hjälm och pjäxor! Ååååh vad bra! Det är rätt ofräscht att hyra illaluktande pjäxor liksom, så nu är det jätteskönt att jag har egna!
Det har varit väldigt dålig uppdatering i bloggen den senaste veckan, men om jag inte har lust så orkar jag inte slänga in ett halvhjärtat inlägg.. Det är liksom inte så roligt att läsa!

Men jag ska ta kort på mina senaste shoppingköp!
En annan sak jag kan meddela - SMULAN KOMMER IMORGON, och hon stannar hela veckan, då jag har sportlov :) Ett ord: Behövligt.

onsdag 23 februari 2011

You think you're cooler than me.


Idag kör vi på flätor.. Haha känner mig som en liten flicka på dagis..
Om ungefär femtio minuter hämtar mamma upp mig och skjutsar mig till IP. Där är det friluftsdag som gäller! Och jag ska promenera i tre timmar.. Hehe.. Vi slutar i alla fall halv två så det är ju skönt :) Och vi börjar inte förrän kvart i elva, supernaiis!
Jag har packat min ryggsäck som är proppad med mat.. Skönt att bära på det.. Men det får gå an!

Nu ska jag göra det sista, sen är jag klar!

tisdag 22 februari 2011

Put your hands in the air.


Haha, det ser fett äckligt ut! Men det är verkligen supergott! Och jättelätt att laga!
Tagliatelle-pasta, kyckling, plommontomater, pesto, avokado och lite nöt-mix toppat på det! Mmm.. mums!

What you want is what you get.


Fett söt brud på första bilden! Men det var trevligt att träffas efter typ en vecka av sjuklighet, på din sida. Grattis till friskheten babe!

Nu till min andra babe:
Jag: hej min älskling!
Amanda: hej min fiende
Jag: Nejrå, hångel imorn? det blir du och jag
Amanda: ja såklart, smiter ut i skogen och råhånglar bakom en buske, eller i om man tycker det är skönt

HAHA, AMANDA DU ÄR SÅ BRA!

Imorgon är det friluftsdag som gäller. Då ska den här bruden som jag snackar med, min snygga Amandaooo, och jag gå. Japp, en skitlång promenad. Vi ville inte åka skridskor, eller långfärdsskidor, så vi promenerar!
Men det blir bra.. Men efter typ 100 m, alltså ungefär en miljon skrattanfall, kommer vi nog vara rätt trötta.







Jag har i alla fall världens bästa matsäck! Mumma!
Ceasarsallad (DELUXE)
Club Sandwich
1 liter tropisk juice
Varm choklad
Frukt (apelsiiiin)

Jo, känn på den ni! Jag äter sjukt mycket när jag är hungrig = Ceasarsallad + Club Sandwich!
MUMS! Och idag blir maten inte heller så pjåkig! Det är jag som står för den faktiskt! Blir en bild på det senare :) En annan sak jag kan meddela: Jag tappade bort min ring idag! :( Hoppas den kommer fram..


We no speak americano.

Såhäääääääääär taggad på skolan.. Typ inte.
Usch vad jag är trött! Men det är konstigt, för jag gick och la mig "i tid" igår..
Idag får jag skjuts av min fina pappa till skolan, där sparade jag typ en kvart, så nu behöver jag inte stressa!

En annan sak jag kan meddela, är att jag har otroligt krusigt och lockigt hår, så jag använder inpackning och oljor och grejer i håret, för att det inte ska bli så himla tovigt. Men nu har jag ett nytt leave-in balsam, och det gör mitt hår typ fettigt ? Så jag går runt med fettigt hår som luktar gott.. Haha, det blir nog en tofs idag :) Eller så leker jag cool som killarna och kör på mössa. Nejrå.

måndag 21 februari 2011

Jag kommer inte hem i kväll.

Jag vill kasta loss och lära mig slåss.
Raka av mitt hår och bäras ut på bår.
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt.
Lita på sanningen och kväva all gråt.
Börja sluta tro och låta vansinnet gro.
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt.
Släcka fyren på berget som räddade liv
och smita från smällen med sjumilakliv.

Jag vill kasta loss, och lära mig slåss.

Sitter och skriver med mammas data som jag nyss har laddat ner Spotify på! Det är nämligen så att jag ska hålla en gjumpalektion på torsdag, och jag ska ha bäst tagg-musik! :)
Kan lägga upp spellistan här sen, när den är klar!
Nu ska jag nog äta, framför ännu ett avsnitt av friends. Galet bra! :) Den här veckan kommer vara superskön. Inga prov, inga läxor (som jag behöver plugga till iaf) och friluftsdag på onsdag! Tar förmodligen med kompaktkameran då! Ska ha så lätt packning som möjligt, för jag ska nämligen på långpromenad i flera timmar den dagen, man lär ju få rätt ömma fötter efter det asså..

söndag 20 februari 2011

Genom eld bara för ikväll.

Det är ju ganska sådär lagom roligt när man är taggad till fys, kommer till träningen men lamporna i hallen inte funkar. Inställd träning. Kul. Men jag kommer över det. Nu behöver jag ju i alla fall inte kolla på Solsidan på tv4 play!
En annan lite bajsig sak är att vid fyra-fem sådär så gjorde jag i ordning en stor pastarätt till mig själv, för jag skulle på träning, så nu är jag mätt. Och nu ska jag äta min andra middag.. Lär bli rätt mätt idag. Men pappas paella är mums! Och ni spansktalande, som jag då, vet ju att det är en spansk maträtt och att man framförallt uttalar LL som ett J, vilket gör "ramsan" nedanför mycket mycket bättre! Hehe, intressant. Fast jag tror inte jag kommer äta mycket av den direkt.

Pa-paella, pa-pa-paella-ella!

Fields of gold.

Vilket superdygn jag har haft!
Det blev shopping i Täby (visar allt någon gång veckan förmodligen) och sen vidare till Matilda där vi käkade god mat! Och det hela avslutades med film-mys hemma hos Emmisen. John Tucker must die är verkligen en film som jag rekommenderar! Har sett den tusentals gånger, den är så bra! Och han är så söt, med en rätt naiiis body :)

Jag, Louisa och Amanda sov över hos Emmisen och vi hade supermysigt! Vi bar in en 90-säng och satte ihop den med Emmas 120-säng :) Jag fick dock sova i springan av madrasserna.. Hahaha, men det var skönt ändå! Vi la oss i sängen typ halv tolv och pratade, och sen vips så var hon tre! Det tycker jag är så skönt, när man bara pratar med sina brudar om allt mellan himmel och jord och glömmer bort tiden. Jag har fina vänner jag :)

fredag 18 februari 2011

To find my way back home.

Blev fett ledsen idag på engelska lektionen. Vi pratade om barn som kidnappas och kanske aldrig kommer tillbaka, sen lyssnade vi på Eric Clapton - Tears in Heaven, och den är ju skriven för att hans son dog från att han föll från ett hög hus i New York.
Det är alltid sorgligare när en förälder förlorar sitt barn, det är liksom inte "livets krets". Det ska gå åt andra hållet.

I just came to say hello.




Imorgon kommer vara en superdag!
Brudarna och jag drar förmodligen in till stan, sen blir det något fika, eller om vi går med på amandas tjat: MAX i arninge. HAHA, kul att åka från stan till arninge för att käka på max! Jag vill köra Wayne's Coffee! (♥)
Men efter det blir det trevligt hemma hos Emmiseeen! Filmkväll med brudarna en lördagskväll! Peeeerfect!

Nu sitter jag och är social med mina föräldrar, på spåret i mitt
♥. Höhö.. nej men jag tror jag ska gå in på mitt rum och käka snickersglass (mumma) och kolla solsidan! Missade ju det, hade träning! Kommer alltid missa solsidan när det är på tv.. :( ELLER DET KANSKE ÄR REPRIS IMORGON FÖRRESTEN! Det måste jag kolla!