tisdag 8 november 2011

If every simple song I wrote to you would take your breath away.


 Just nu skulle det vara väldigt soft att vara med denna fina person. Hon är så bra, min storasyster. Saknar henne varje dag. Och stranden, ja den byter jag gärna ut med gråa dagar, när det mörknar klockan tre.

Har precis avslutat mitt spanskaplugg för dagen. Prov på torsdag jao. Så himla roligt att jag tror jag kissar på mig. Nejdå, inte alls. Don't worry. Men det ska nog gå bra.
 Idag fick vi reda på att kemi-labbrapporten, som egentligen skulle lämnas in nästa fredag, ska lämnas in den här fredagen. Känns ju.. bra. Svinsoft vecka verkligen, hehe not. Spansk prov på torsdag, bildprojekt ska vara klart på torsdag, likaså engelskarbetet, kemilabb till på fredag, svenskarbetet ska vara klart på fredag, plus att jag borde väl börja plugga till kemiprovet vecka 47, och finslipa på min kärnkraft-uppsats. Herrejösses säger jag. Men, no pain no gain. Eller nu är det ju inte fysisk träning vi snackar om, men det där lilla ordspråket stämmer nog bra in ändå.
 På tal om fysisk träning, igår kickade fotbollen igång igen! Mycket roligt må jag säga. Något mindre roligt var ju att en av våra tränare ska sluta, eller rättare sagt har slutat. Han slutade efter träningen igår. Vi hade ett litet möte innan träningen och de berättade varför han slutade och hur det kommer bli nästa säsong osv. Så vi alla åkte in i ett så kallat deppmode, men vi kommer klara oss. Det är ju inte så att vi aldrig kommer träffa Anthon igen. Han kommer ju hälsa på oss, och han kommer vara med på vår avslutning den tredje december. Då står lasergame, eller något liknande, på schemat. Kommer bli mycket roligt!

 Så var det med det. Nu ska jag skriva på min kära (höhöhihihåhåhå) kemilabb. Kill me.

2 kommentarer:

Kommentera här!