onsdag 2 november 2011

www.lidmanen.blogspot.com helt enkelt.

 Hörni, jag har fixat en ny ny header! Och det funkade! Jag var tvungen att gå in på picasa webbalbum, där alla blogger-bilder laddas upp, och radera lite grejer därifrån. Jag raderade gamla headers, så jag får väl göra det i framtiden. Konstigt, mycket konstigt. Men nu finns en header uppe i alla fall!
 Visade ju en annan (den längst ner), vilken är bäst? Jag gillar nog den jag har, men den andra är fin den med.


 Jag och pappa har precis ätit en god lill-lördag middag bestående av kyckling inrullad i parma-skinka och salvia (krydda) och färdig spenat-pasta. Det var jättegott! Kycklingen var en sån här förpackning som redan var klar, så det var bara att skjuta in den i ugnen så var det klart efter 30 min. Jättesmart idé tycker jag! Och gott var det också.
 Just nu är jag lite nej mycket (!) avundsjuk på Anna och Pierre. Igår åkte Pierre till Miami, och idag kom Anna dit från San Fransisco. Jag chattade med Pierre i morse, och han sa att Anna skulle vara framme vid 11.00, deras tid. Herregud, jag ser bara glädjetårar, pussar och kramar i mitt huvud när jag tänker på att de träffades för första gången på tre månader idag. Åh de måste ju ha blivit överlyckliga över att vara i varandras famn igen! Tänk vad härligt, de ska vara i Miami tills söndag, sen flyger båda två till San Fransisco, där Pierre stannar några dagar (lite mindre än en vecka tror jag). Jag blir glad hela jag bara jag tänker på att det finaste paret jag vet är med varandra just i denna sekund. Och hur najs är det inte att vara i Miami då? Jo, jävligt najs skulle jag vilja säga. Inte för att jag vet, men jag tror det. Trots att Pierre sa att det blåste och regnade i morse, så är det nog väldigt najs. MIAMI liksom? Åh dit ska jag resa. Jag har bestämt att jag och några vänner ska ta en roadtrip i USA någon gång efter studenten. Också ska vi åka till Grekland eller Spanien eller Cypern eller något liknande sommaren innan jag blir 18 år (fyller ju i oktober, haha men det borde väl ni veta vid det här laget). Ska och ska.. Nja, men jag vill.

3 kommentarer:

  1. "finaste paret", tack älskade du! Vi har det toppen men det blåser som sagt förjääävligt... Huvudsaken är att vi har varandra :)

    SvaraRadera
  2. Varför är du så söt för?

    SvaraRadera
  3. ååååh vad glad jag blir!

    SvaraRadera

Kommentera här!