tisdag 13 december 2011

Goder afton goder afton.

Sexton timmar senare och jag är färdig. Färdig med lucia. Min röst är färdig den med. Att sjunga från sju till nio är väl inte sådär jätteskönt för stämbanden mina. Jag har i alla fall haft en underbar dag och jag är så glad över att ha fått lära känna de fina luciatjejerna! Och vi ska absolut inte tappa kontakten nu! Vi har redan bokat in en filmkväll och fler blir det! Vilken tur att Malin (min krull-tvilling!!) går på Vallentuna Gymnasium, vi kan ju träffas varje dag!! Den finisen.
 Den här dagen har verkligen varit något att minnas. Vi har spridit glädje över hela Vallentuna, och det har varit så roligt! Vissa grät, massa applåder fick vi, busvisslingar hit och dit och massamassa glädje. Och att vi har skapat den glädjen, det gör mig så himla glad!
 På kvällen så var vi i kyrkan och sjöng, fick halsband och log åt alla som skulle ta kort osv osv. Vet dock inte hur bilderna ser ut, då pappa har tagit dem och jag inte har tittat på dem än (plus att det är ju jag som fotograferar i min familj, men de är säkert super!). Efter uppträdandet fick vi fika och blommor och massa kramar, och oj vad jag kommer sakna våra gulliga pensionärs-ledare. Så himla goa. Ska slänga mig i armarna på dem när jag ser de nästa gång!
Min lockiga tvilling!

 fina luciatjejer!
 snygga tjejer!!

Nu ska jag sova. Godnatt världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera här!