måndag 27 februari 2012

Låt det va som i en film.

Nu är jag framme med hälsan i behåll. Lite trött kanske. Kom fram till tolv-slaget skulle jag tro och redan då var det fullt fräs. Saker och ting skulle handlas på olika ställen så det blev ett jäkla körande hit och dit. När vi väl kom hem så blev jag upp-packerska. Packade nog upp en miljon kassar. Typ. Juste! Vi var även på en butik som har lite inredningsgrejer, och jag köpte en stor vit lykta till mitt rum, två små söta brickor (att ha en liten kvällsmacka och en kopp te på) och en gammaldags-aktig kanna, som jag ska ha blommor i. Det kanske låter lite knasigt, men det kommer bli jättefint när jag är klar! Lite choklad fick slinka ner i påsen också. Mums. Vad var det jag sa! Det går inte att vara nyttig när man är hemma hos Anette.
 Men vi har varit ute och gått en ordentlig sväng idag, så motion har vi i alla fall fått! Trodde det skulle vara soligt när vi gick så jag tog med mig kameran,  men solen ville inte visa sig på sin bästa sida, så det blev inte så fina foton. Nåväl, vi får se hur vädret är imorgon. Och imorgon ska vi åka till Agatons uppfödare Bitte och hälsa på! Och en av hennes hundar har fått valpar som är en vecka nu. Jag smäller av! Kommer aldrig vilja åka därifrån.

 Ikväll blir det lammgryta till middag! Vi slår på stort! Riktig lyxmiddag. Så trevligt. Och till efterrätt blir det fruktsallad med yoghurt om man vill ha det. Ännu mer mums! Och sen finns det ju alltid lite godis här. Och jag har ju min choklad. Det blir en bra måndagskväll det här ska ni se. Något bra på tv kanske?


Eftersom jag inte har tillgång till några bilder just nu, så får ni ett litet musiktips. Idag blir det fina gamla hederliga Maggio. Men det kommer ploppa upp lite bilder/musikvideos här under dagarna. Tidsinställt vettni, zzzzzzzzzzzzzuperbloggar'n.

2 kommentarer:

  1. Alltså haha, jag får värsta flashbacken. Du beskriver mitt liv för 7 år sedan! Jag älskar att vara hemma hos faster Anette.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja det är så mysigt!!

      Radera

Kommentera här!