fredag 9 mars 2012

Shadows of the sun.


Här sitter jag och smilar med min köttbullemacka.

Jag tänkte på det här med köttbullemacka. Tänk att något som luktar så ruggigt äckligt kan vara så gott!?! Det är ju liksom jättekonstigt. När mamma och pappa äter någon rutten blåmögelost så luktar det ju bara svinäckligt. Det är typ en lukt man får kväljningar av. Jag har smakat den osten en gång, och oh my god. Värsta någonsin. Min fråga lyder därför; Varför kan jag äta illaluktande köttbullar, men inte illaluktande ost? Hmmmmmmmm.

 Idag har jag råsvinsuperduperont i mitt finger. Nu när jag slår på tangentbordet så använder jag mig av detta finger och det är inte the best feeling in the world. Det gör himla ont. Det är som om jag har stukat toppen av långfingret?! Blir galen. Men nu till viktigare saker:

 IDAG KOMMER MIN STORASYSTER HEM OCH MYSER MED MIG!!!!! (och jag menar ju självklart Maria, Anzo sitter kvar i San Fransiscooooo, hon har inte tid för att komma hem och mysa när hon är på äventyr!!). Vi ska äta god mat och titta på en bra film. Filmtips på lite mysiga fina filmer?
 Igår tittade jag och mamma som sagt på Lassie. Åååååååh den är bara så fin. Jag blev helt kär i rasen Collie. De är mycket fina. Speciellt Lassie. Hon var faktiskt vacker om jag ska tala från hjärtat. Fin fin hund. Nåväl, back to breakfast.

2 kommentarer:

  1. Värst vad hon är hemma ofta! Önskar jag kunde vara med så vår trio blir hel igen <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det önskar jag med! Men snart så! :D

      Radera

Kommentera här!