söndag 3 juni 2012

Today's. Såhär ser jag ut idag. Dagen har inga stora planer än, men jag tror inte det blir några heller. Bara en slappar-söndag med min syster! Och klockan tre ska vi åka till mormor och fika, och kanske ta med hennes cykel hem som jag ska få låna? Blir nog bra. Sen när vi kommer hem lär väl klockan vara fem-halv sex och då är det väl bara en timme kvar till mat. Idag fortsätter dock inte "Halv åtta hos mig"-temat, utan nästa middag är den 10e juni med mamma som kock.
 Gårdagen var i alla fall lyckad. De fick välkomstdrinkar medan jag lagade mat och alla var så nöjda med maten. Men jag fick dock lite kritik för att jag helt plötsligt, mitt uppe i Marias filmvisning av filmen hon gjort om San Francisco när vi var där, skrek ut att jag glömt sätta på potatis. Wupsi. Men det gick bra. Fick även kritik från pappa för att jag hade köpt kalla såser i stället för att göra en, och det är ju förståeligt.

 Allt som allt samlade jag ihop 23 poäng (mamma gav först en sjua, men ändrade sig sedan till en åtta för att hon tyckte det var ytterst trevligt med välkomstdrinkar) av 30, så jag är nöjd!


2 kommentarer:

Kommentera här!