onsdag 7 november 2012

Tell me if I'm wrong.

På fredag bär det av mot faster! Som jag har saknat henne och hundarna. Vi har inte setts på flera månader så det ska bli mysigt att äntligen få ses. Och se hur mycket Hector har växt!!! Min gospelle. Saknar mina sovstunder med honom.


 Jag åker direkt efter skolan så måste ha med mig all packning till skolan redan på morgonen och jag måste dessutom ha med mig gummistövlar, och till skillnad från resten av tonårstjejerna så har jag faktiskt inte "mode"-hunter-stövlar utan jag har gamla vanliga hederliga gröna gummistövlar. Jag sa idag till Magda att det kommer bli jobbigt att ha med sig all packning, speciellt gummistövlar, till skolan på fredag och hon kom med den briljanta idén att jag kan väl bara ha gummistövlar på mig hela dagen i skolan, som alla andra?

 Kanske ska ha det. Det skulle väl inte se så konstigt ut om jag går runt i ett par leriga gröna lantis-stövlar medan hälften av resten av det feminina folket går runt med glammiga hunters? Nejdå, absolut inte.

1 kommentar:

  1. Gummistövlar är modernt o det kultigaste är väl gamla hederliga gröna stövlar. Bara massa fjant med de där Hunter som alla har..
    Vad är det för märke på dina stövlar ?

    Jättefin blogg föresten

    /Malin

    SvaraRadera

Kommentera här!