lördag 28 maj 2011

Igår var en grymt kul kväll!

Vi kom till Nova vid fyra, fick slappa lite och äta en jättegod stor planka! Rostbiff, serrano-skinka, kalkon, rökt skinka, vindruvor, brieost och massa gott!

Vi var bäst på att servera! Vid sex kom alla nior, i alla sina fina kläder :) Vi bjöd på välkomstdrinkar och sen fick de sätta sig till bords. Sen tog det en stund innan vi började servera, och tallrikarna var jättetunga! Men jag bar två i ena handen och en i den andra faktiskt. Vi gick runt och plockade undan lite skräp, och sen tallrikarna - och sen var det efterätt! När det var klart skickades de bort från bordet så vi kunde duka av samt ta bort alla bord och stolar, oj oj oj vad svettigt det var!
Efter det var vi lediga, så vi gick upp och bytte om och gick ut på dansgolvet vid nio-tiotiden, där var det ju verkligen INTE svettigt.. Hahah, my god. Vi dansade så att fötterna värkte, och vid tolv - då kom kära systeryster och hämtade mig! Men tiden på dansgolvet var väldigt.. händelserikt.

Just nu är Linnea och klipper sig, men efter dit kommer hon hit, och då ska jag välkomna henne med en kaffe/glass-drink och filmmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera här!