lördag 19 november 2011

I'm done tipping on my toes.

Gymnasiemässan var bra! Det känns verkligen som om jag vet vad jag vill gå och till och med vilket gymnasium jag vill gå på. Tibble känns väldigt positivt, och det är så bra att det ligger så bra till! Ekonomi-ekonomi med fördjupning internationell ekonomi eller marknadsföring är nog vad som känns bäst just nu. Jag tittade lite på Täby Enskildas media-program, jag tycker ju om att skriva, och Åvas ekonomi-program samt media-program (och självklart massa andra, men de tre intresserade jag mig mest för) men Tibble känns ändå bäst.
Efter det åkte jag och mamma till Täby. Där införskaffade jag mig en ear-cuff och ett par örhängen från Glitter och två bh-ar från Twilfit. Herregud vad de har gjort det fint i Täbbaaaan. Jättesnyggt! Nya restauranger, renoverade butiker och snyggt och fräscht. Super. Vi åt på en av de nya restaurangerna, den vid rulltrappan mittemot H&M på bottenvåningen och den var verkligen svinbra! Jag valde en ceasar-sallad som grund men bytte ut kyckling mot rökt lax och räkor, och osten mot cashew-nötter. Man kunde blanda hur man ville och det är något jag tycker är väldigt smart tänkt av restaurangägaren. Och det såg fräscht ut också. Till skillnad från typ mat från donken. Visst det är gott, men fräscht? Blev i alla fall väldigt sugen på lite shopping där, så jag ska slå en pling till någon kåmpiz imorgon och fråga om vi ska ta en liten shoppingrunda. Imorgon är det ju lussebak också! Åååååååh LUSSEBULLAR. Bästa. Dock känns det lite konstigt att baka lussebullar när det inte är någon snö ute? Varför kommer inte snön!?! Vill nog ha snö ändå, trots tågförseningar osv. Snö gör vintern ljusare och utan snö, ingen vinter. Så är det ju bara.

 Nu är Morgan och Gittan (och Smulis så klart!) här och vi ska snart avnjuta en mumsig middag! Oxfilé är ju alltid gott. Mums mums mums. Earcuff från Glitter. Trettio kronor!

Haha också en liten förövrigt. Håller på och klipper ihop massa filmsnuttar från igår och gör vissa grejer i slowmotion, snabbt osv. Sitter och asgarvar! Den är 7.35 min redan nu och jag är inte klar! Så den kommer inte upp på bloggen eller facebook. Den är alldeles för stor, sorri sorri.

2 kommentarer:

  1. Men åh jag vill också se nya täbban! Fan vad najs det låter :D Btw, kul att du börjar fundera på gymnasie på allvar :) Love you!

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen naaaaajs! Ja nu jävlar, en bra skola ska jag gå! <3

    SvaraRadera

Kommentera här!