lördag 3 december 2011

Se vad vi gör, och förstå vad vi menar.

Jag gick upp sju, för att titta på julkalendern klockan 7.15. Jag gick upp klockan sju, på en lördagmorgon. Förstår ni!??!!?! Men var det någon julkalender? Nejnejnej. Satte mig och spelade fifa med pappso, men nu ska jag faktiskt göra i ordning mig. Jag ska ju iväg till lazerdome med laget!! Kommer bli svinkul tror jag. Jag ska äga skiten ur dem alla!!!!!! Moahahhaha. Okej, känner att jag fortfarande är lite trött..

 Bion igår var mycket bra! Blev rädd där i slutet till och med. Ska bli roligt att se part 2! När kommer den ut mån tro? Snart hoppas vi på. Igår kom Maria hem också! Min fina storasyster från Calamares-land. Eller det där lät mer som Spanien.. Jag menade ju Kalmar såklart. Skönt att hon är hemma. Mysigt med en syster i huset. Idag kommer vi inte kunna vara med varandra, men imorgon, då ska vi lägga ansiktsmask och förmodligen åka och julshoppa. Vad vi än gör, så blir det bra. Men nu ska jag faktiskt inte skriva så mycket mer, nu ska jag göra mig vacker som en dam! Hehe eller inte.

den här bilden var ju lite finurlig tyckte jag.

3 kommentarer:

 1. Calamares är typ en bläckfiskrätt jag åt i syd afrika.. hahahh

  SvaraRadera
 2. Men jenny, julkalendern går visst varje dag! Hur kan det annars vara 24 avsnitt varje år? Liksom nedräkning till julafton juuuu. Söto. Tror bara den går lite senare, typ 09:00 eller nåt!

  SvaraRadera
 3. Haha ja jag vet, ska titta på svtplay idag!!

  Ja, Calamares är bläckfiskringar.

  SvaraRadera

Kommentera här!