onsdag 11 januari 2012

I struggle to find any truth in your lies.

Just nu gör jag allting förutom att läsa biologi. Plugg. Nää det låter inge bra i mitt huvud. Aja, har läst 5 sidor i alla fall, så lite plugg har jag ju klarat av. Men facebook är tusen gånger mer lockande. Förstår inte riktigt varför jag behöver veta att svamparnas trådar heter mycel eller veta hur svampar får näring? It just doesn't make sense.


 Träningen börjar 19.30, samling 19.15 så det är ett tag kvar. Men jag har faktiskt en plan. Jag ska läsa klart sidorna i biologiboken och sen läsa Snabba Cash! MYCKET bra bok alltså.

 Haha kan ju förövrigt säga att idag på lunchen så gick jag, Matilda, Louisa och födelsedagsbarnet Ammypammy till Istanbul och käkade kebab (det var obeskrivligt gott). Nåväl. Matilda började snacka om Vampire Diaries, haha. Vi kom in på det här med vem som är snyggast, Damon eller Stefan? (Kände mig förövrigt som en tolvårig liten fjortis som sa typ "Team Stefan"!). Hur som helst. Matilda är en Damon-tjej och jag är en Stefan-tjej. Och sen sa hon "ja men NU tycker du Stefan men snart kommer du bli kär i Damon, du vet inte vad som kommer hända.."

 NU BLIR JU JAG JÄTTEOROLIG?!?!?!??! Har gått och ältat det där hela dagen.. Vad ska hända med min älskling Stefan?! Aaaaaaaah får smått panik.

1 kommentar:

  1. HAHAHAHAAHAHAHAHHA!! Passa på att älska honom. Älskandet tar slut vid 11 avsnittet på säsong 3. Men känslorna svalnar redan efter säsongsavslutningen 2:a säsongen. ;))))))))))
    (det jag just kollade på.....)

    SvaraRadera

Kommentera här!