söndag 1 januari 2012

Kom änglar.

Väntar på att mitt Vampire Diaries avsnitt ska buffra klart. Himla segt idag. Nåväl, får väl överleva helt enkelt. Imorgon bär det av mot Anette som sagt. Kom dock på att jag ska fortsätta min "rundtur" på gymmet med en instruktör på torsdag, klockan 11.30. Men det ska nog gå. Det är ju bara måndag imorgon liksom!
Även denna dag har varit en slappardag precis som jag har sagt. Nyårsdagen är nog årets slappardag. Alla sover och bara chillar. Skönt. Alla shoppingaffärer är ju stängda dessutom, så vad ska man göra liksom?
 Tycker förövrigt att mitt avsnitt kan ladda lite snabbare............. Otroligt segt. Men men, måste ha tålamod. Lugn lugn. På tal om Vampire Diaries. Jag FÖRSTÅR INTE hur det är möjligt att kunna vara så otroligt helvetiskt jävulustiskt fantastiskt stört svinsnygg? Det är bara så sjukt. Inte ett fel på kroppen liksom. Herregud. Är förblindad.


1 kommentar:

  1. Hahahahaha!! Jag döööör!! Du är ju fan besatt!! <3 jag är så stolt över dig (och mig) :D du får skynda på lite så att vi kan titta tillsammans. ;) :-*

    SvaraRadera

Kommentera här!