onsdag 15 februari 2012

Flying high.

Sitter här och dricker peach-mango te. Mömsigt. Idag är det också profildag. Alltså ännu en chill-dag med andra ord. Skönt!
 Idag har jag på mig the one and only t-shirt. Alltså den är så oerhört bekväm. I love it. Och en lång kofta, svarta jeans, ett skärp, trosor, strumpor och beeeeeeeehåååååååå. Hoho. Och mina kära armband och en klocka. Sååååå trevligt.

Idag när jag kommer hem ska jag råplugga historia. Alltså verkligen grovråsvinplugga. HELA dagen tills träningen. NU JÄVLAR SKA JAG KUNNA ANDRA VÄRLDSKRIGET SOM ETT RINNANDE VATTEN! Men det sköna är att jag har redan pluggat på det mesta så jag kan rätt mycket, men fortfarande - plugga plugga plugga.

MEN SER NI HUR MYCKET DET HAR SNÖAT ELLER!? Ok, nu bor väl alla kanske inte i Vallentuna, men här har det snöat ordentligt minsann! Riktigt riktigt vitt ute. Känns inte så jättebra att ha löpträning i spåret idag må jag säga. Nä inte min grej. Inte när det är massa snö ute i alla fall.

Och juste. Jag sa ju att Veronica Maggio och Avicii skulle stå på scen! Och vad glad jag blev när Rebecca & Fiona vann, och när Deportees vann! Kära svenska artister.

2 kommentarer:

  1. Jag dog efter första meningen.. Peachmango är det bästa tet ever och jag saknar det!!!!! Du borde tacka mig som förde in det i familjen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är b ä s t. Skönt att jag kan få dig dö!

      Radera

Kommentera här!