fredag 24 februari 2012

I am an asfalt flower breaking free but you keep stopping me.

Måste säga att det märks på bloggen om jag är sjuk eller icke. Men nu har jag tillfrisknat. Idag var min andra dag i skolan! Men jag vet inte om det räknas för att igår mådde jag typ illa hela dagen? Hmmm.. Men inte längre! Men min aptit är inte riktigt heeeeeeelt tillbaka. Jag föredrar vatten i stället för läsk och gurka/tomat i stället för godis. Eller det kanske är så att hela jag är på väg till en ny nivå av nyttighet, eller kanske en helt ny Jenny? Detta återstår att se. Mycket svårt att tro dock. Jag ska ju till faster nu några dagar under sportlovet, och jag tror nog allt möjligt kommer slinka ner i magen min. As always. Men just nu gillar jag vatten! Med is! Och att sitta och knapra på en gurka eller smaska på en tomat framför one tree hill, det är ju zzzzuper!! Jag har dock både salta bilar och en chocolate fudge browne B&J's i min ägo, men jag bara mår illa av tanken. ??!??!?!?!? Återkommer om detta.

 Jaha. Sportlov som sagt. ÅH vad skönt!!! Dock flyttades genteknik-redovisningarna fram till tisdagen veckan efter sportlovet, så jag får nog plugga till det lite under kommande veckan. Jag ska också plugga till ett stort konsumentkunskap-prov (eller "förhör" som vår lärare säger, men det är ju knappast förhör om det är på 83907439 sidor som innehåller jättemånga tabeller med siffror som vi ska MEMORERA?). Och jag ska nog skriva lite på vår nya SO-uppgift "Skapa ett eget land". Men det är i alla fall ganska intressant.  Aja, jag behöver inte se själva skol-lokalen på en vecka, men det verkade som om jag tog med själva innehållet av den hem. Nåväl, jag ska nog ha tid för lite skoj!

 ÅÅÅÅH THAT REMINDS ME. Skoj. Den 28e mars är det elevkonsert på min skola och jag ska uppträda! Men jag vet inte riktigt vad jag vill sjunga än.. Ni kanske har något förslag? Ska kolla runt lite och se vad jag hittar, men lämna en kommentar om ni kommer på någon passande låt! Dessutom ska "gänget", ni vet vi zuperstarspinglor, uppträda!!!!! Det kommer bli succé. *skjuter fram hakan lite stöddigt, snörper åt munnen och blundar nöjt med ögonen*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera här!