måndag 6 februari 2012

Tainted love.

Morgonen är ytterst oklar. Jag vet inte om vi har sovmorgon eller inte..? Men det gör väl ingenting antar jag, för att jag ska ändå till skolan och skriva på min lapprapport om bananflugorna. Diskutera lite med Amanda och Maja. Jag har inte riktigt koll på biologin måste jag faktiskt säga. Vi har prov den 14e i genetik, så jag måste verkligen börja plugga ordentligt. Idag kommer bli en riktig pluggdag.

 Också slänger vi inte den klassiska morgon-te-bilden. Tycker det har börjat bli en tradition? Te, det är så mysigt. Och min hals har blivit betydligt bättre och jag tycker inte jag hostar lika "djupt" som jag gjorde i lördags och igår. Nej, nu ska jag dricka upp min kopp och göra mig i ordning och sen blir det till att gå till skolan. Alltså, jag börjar bli trött på den där sträckan.

2 kommentarer:

  1. åh peach-mango te skulle ju sitta fint.. Dricker ni fortfarande det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅH DET HAR JAG GLÖMT BORT DET VAR JU VÄLDIGT LÄNGE SEN! Det är ju faktiskt svingott, men just nu dricker jag mycket löste. Så att det tar slut någon gång. Är inne på Rabarber & Grädde nu, mycket gott det med må jag säga!

      Radera

Kommentera här!