lördag 26 maj 2012

Står i din port står bara still.

Jaha. Då har man gått på bal då. Det var mycket trevligt och alla var så fina! Höga klackar, alla möjliga färger på klänningar och stilfulla kostymer. Maten var helt ok i smak, men den var kall?????? Ett litet klagomål där. Annars tyckte jag om balen. Speciellt valsen...................

 Okej. Eric, min käre dejt, var astaggad på att dansa vals och jag var väl lite mindre spänd på det. Och värden till balen, som stod på scen och skulle presentera att vi skulle dansa vals sa helt plötsligt "Och nu skulle jag vilja be att få upp Jenny Lidman och Eric Ringblom på scen!". HAHAHA ALLTSÅ. Vet ni hur generad jag blev? Eric tog tag i min hand och bokstavligen DROG upp mig på scen när alla andra stod och kolla. Vi skulle dansa valsen på scen, för Eric hade tydligen anmält oss till värden så att vi skulle dansa på scenen? Haha alltså Eric.. Men det var faktiskt kul när skaket och blodet i kinderna hade lagt sig.

 Idag åker vi till Anettes land, och jag ska undersöka om Hector blivit något större! Juste, har ju inte visat bilderna på honom. Ska göra det.


Lånar en bild från Louisa, har inte laddat in mina egna. Platsen för balen!

1 kommentar:

Kommentera här!