onsdag 30 november 2011

Visst är det härligt att världen är så full av äventyr.

Idag och igår har vi haft profildagar. Jag har boxats! Tagit i med varenda muskel i min kropp, och det sotar jag för nu - och believe me, kommer sota för det ännu mer imorgon. Det har varit en slitig vecka träningsmässigt alltså. Träning i söndags (okej tekniskt sett förra veckan, men det var sent på kvällen så typ den här veckan), boxning i tisdags + en fotbollsträning på det, tyngdlyftning idag, onsdag, plus ännu en fotbollträning (där Ebba brutalkapade mig. excoach och resten av laget fick ju sig ett gott skratt iaf. eller okej, ebbster och jag skrattade jävulustiskt mycket vi med). MEN TYNGDLYFTNINGEN IDAG DÅ? Så himla stentufft. Körde lite knäböj och såg sådär cool ut. Kände mig som Magnus Samuelsson när jag var där inne. Fick till och med beröm för mina muskler av vår coach för dagen och han sa att det syntes att jag spelade fotboll (?????). Haha, tack antar jag. Lite småkonstigt det där. Kan ju också passa på att säga att boxning var inte min grej, men bra träning!! Narva Boxningsklubb hette det och det låg i stan, nere i nån sunkig svett-luktande källare. Precis sådär som man föreställer sig en boxningshall. Fast den var mindre. Coolt med ring och sånt i alla fall. Fick ut lite aggressioner på boxningssäcken, skönt det. Jobbigt var det, men ack så skönt. Inte nu dock, kan knappt röra mig. Men så ska det vara!
 Förövrigt såg vår coach typ precis ut som denna man här ovanför. Herr Samuelsson, tack för att jag fick vara dig en dag <3

 Imorgon är det 1a december!!!!! Lite sådär supertråkigt att det inte är någon snö, men jag får väl helt enkelt överleva. Och mamma har gjort en adventskalender till mig! En sån där man fick när man var liten, när man fick öppna ett litet paket varje dag. Fick inte sån förra året, men idag efter träningen så överraskade hon mig. Och glad blev jag. Presenter är ju det bästa som finns. Himmelens roligt det.

 Vill faktiskt också avsluta med och säga att det är hemskt det som hände idag utanför vår skolbyggnad. Lite läskigt också. Vi fick inte gå ut från skolbyggnaden på hela dagen och sen när kommunen hade sagt att det inte var någon allmän fara så behövde vi intyg från föräldrar att vi fick gå hem själva. Och i morse stod det massor med polisbilar, en ambulanshelikopter osv utanför gymnasieingången. Fattar inte varför sånt här behöver hända. Detta våld liksom, varför sker det? Usch och fy och blä. Nej, sånt här tycker jag inte om. Med dessa ord säger jag godnatt.

4 kommentarer:

 1. Jenni, du har fotbollslår (fulla med muskler) ;) <3

  SvaraRadera
 2. What a matеrial οf un-аmbiguitу anԁ ρreѕerveness of рrесіous κnow-how on the toріc
  οf unρrеdiсted еmotіonѕ.


  Feеl free to νisit my blog Visit This Backlink

  SvaraRadera
 3. It looκs like individuals who can't give up smoking have a less deadly option. I am sure happy I got out there when I did.

  My website - Http://Summerhost.Info/Forum/User-103340.Html

  SvaraRadera

Kommentera här!