måndag 5 december 2011

Never say never.

Sitter och äter lussebulle. Mmmmm. Himla gott. Jag ska öva på mina lucia-låtar också, vi ska ju uppträda ikväll!!!!! Hohohihihihi.

(rubrik: the fray, inte herr Bieber)
 Det blev en snabbis på stan igår med Majsanmaria (som förövrigt har åkt hem nu) men en lång cardigan från gina och en tjock stickad grå tröja från monki lyckades jag hitta. Superduper. På vägen hem så fastnade vi i världens bilkö också. Tre personbilar hade krockat så vi satt där i säkert en halvtimme. Blä på trafikgrejer. Olyckor i alla fall. Blä på plugg också. Det är inte kul kan jag ju säga. But it has to be done liksom.
 Oh well. När jag och Maria väl kom hem så väntade mat och mormor vad på besök. Trevligt sällskap och en Beck-film på det, och min söndag var en  sån där fin-söndag. Mysigt. Men nu är det ingen fin-måndag. Bara tråk. Ingen Maria.. Ännu mer tråk. Dock blir det väl lite roligt att gå luciatåg, men det är ju inte ens den 13e så det känns lite som om vi breakar the law.

 Åh fick ett sån jävulustiskt sötsug nu. Inte bra. Men jag ska inte äta nåt! DET ÄR JU BARA MÅNDAG LIKSOM???? Nej, det får vänta till fredag. Och så var det med det. Nu ska jag öva på lucialåtarna, sen blir det hopp in tha shower.

2 kommentarer:

  1. Lussebullarna ser så sjukt goda ut!!!! Längtar tills näsa jul. Puss

    SvaraRadera
  2. De ÄR sjukt goda!! Vi längtar efter dig!

    SvaraRadera

Kommentera här!